Mesures àmbit esportiu a partir del 23 de Novembre del 2020

Des de fa uns dies hi ha certa confusió amb el tema de la segona desescalada, del que es pot fer i el que no.

En un principi semblava que els esportistes federats no tindrien la limitació de mobilitat dels caps de setmana per poder practicar el nostre esport, així es va entendre des de les federacions a partir d’algunes comunicacions de Salut de la Generalitat de Catalunya. La realitat, però, ha sigut totalment diferents, com ja ens tenen acostumats des de fa un temps i, en la publicació del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del 21 de novembre no contempla aquesta excepció. Us podeu descarrega el DOGC clic aquí  i un esquema fent clic aquí

Llavors, què podem fer i què no?

“Només es permet el desplaçament a altres municipis limítrofs mentre s’està duent a terme la pròpia pràctica d’activitat física i esportiva, i sempre de forma individual, amb convivents o en grups de màxim sis persones.

Aquesta limitació no és d’aplicació durant la setmana, és a dir, des de dilluns a les 6:00 hores fins divendres a les 6:00 hores.

La limitació de desplaçament individual a municipis limítrofs mitjançant la pràctica esportiva i física no seria d’aplicació en el cas d’esportistes federats i aquesta podrà fer-se en grups esportius estables.”

Som conscients de la quantitat de gent que no té mar al seu municipi, que l’esport és essencial en aquests moments difícils i que molts estem darrere dels comunicats d’onades d’aquest Mediterrani nostre.

Només em queda fer una crida a la responsabilitat de cadascú per acatar les recomanacions per tal de tornar el més aviat possible a la normalitat.

Us seguirem informant de les novetats que vagin sortint.

Related Posts