Llicències i Assegurances

RAONS PER FEDERAR-SE

 • Assegurança d’accidents exigides en el RD 849/1993 de 4 de juny amb cobertura a Espanya i l’Estranger.
 • Assegurança Responsabilitat civil per accidents o sinistre dintre de l’aigua, NOMES VALIDA A ESPANYA, amb una Franquícia de 300€/Sinistre)
 • Llicencia de competició que et permet competir a qualsevol campionat organitzat per la FSURFCAT o per qualsevol Federació adherida a la Federació Espanyola de Surf.
 • Tindràs accés a tota la informació sobre les activitats, esdeveniments y proves.
 • Tindràs descomptes en tota la xarxa de establiments i botigues adherides a la FSURFCAT.
 • Tindràs accés a promocions i ofertes exclusives per federats.
 • Tindràs el teu carnet personalitzat.
 • Recolzaràs la nostre feina per el desenvolupament del Surf a Catalunya.
 • Podràs ser seleccionat per participar en la Selecció Catalana de Surf.

AVANTATGES PELS FEDERATS 

Ja tenim el primer conveni signat, els federats de la UCS tindran un 5% de descompte als preus de la web (excepte ofertes i bons). Manté el teu cos per donar-ho tot al aigua.

Us presentem el conveni de col·laboració amb Auditus Centre Auditiu el qual tots els nostres federats podreu treure’n profit.

Com tots bé sabeu, l’exposició continuada de l’oïda amb l’aigua pot generar amb alguns problemes, per això ens alegra molt rebre el suport per part d’Auditus i facilitar-nos cuidar la nostra salut mentre practiquem el nostre esport preferit. Aquesta és l’oferta de serveis que ens ofereixen:

– Protectors Auditius (taps): 35€ (30% descompte)
– Revisions auditives: Gratuït
– Revisions a domicili (mobilitat reduida)
– Audiófons: 20% descompte
– Ajudes tècniques: 15% descompte
– Accesoris
– Motlles a mida: a convenir segons el tipus

No dubteu en visitar-los al Carrer Compte d’Urgell, 117 o al seu lloc web www.auditus.cat per rebre assessorament personalitzat i eviteu riscos quan estigueu surfejant o remant.

Ens alegra presentar-vos un nou conveni de col·laboració,  Windparadise empresa distribuïdora de material de surf, paddle surf, kitesurf i windsurf entre moltes altres coses, dona suport a la nostra entitat i a tots els federats.

Windparadise és una de les distribuïdores de material més important del nostre país, presents en el sector des de 1979 representen un important gran guix de les millors marques:

No dubteu en visitar-los i donar una ullada a tot el material que tenen, i no us oblideu de mostrar-los-hi el vostre carnet de federat perquè us apliquin un 10% de descompte. Els trobareu al carrer Les Corts número 23 de  Cabrera de Mar (Barcelona), però també podeu comprar còmodament a través de la seva web www.windparadise.com.

Us presentem el conveni de col·laboració que hem adquirit amb HEALTHSYSTEM ESPAIS DE SALUT , el centre especialitzat en el nou concepte de fisioteràpia i readaptació funcional on utilitzen el moviment com a eina de salut.

Healthsystem Espais de Salut ens ofereixen els següents servis:

 • sessions de recuperació (Fisioteràpia, massatges, osteopatia, podologia, posturologia…)
 • Treballen la readaptació funcional específica per gent del mon aquàtic (surfistes, SUP, kite, windsurf, etc…) a través de les sales de preparació, un exterior de 500m2 i les piscines cobertes i descobertes per treballar durant tot l’any.

Activitats dirigides (circuits funcionals, hipopressius, pilates terapeutic, stretching global), treballs funcionals en un espai exterior de 500m2 i un gimnàs saludable on poder treballar amb totes aquelles persones que busquen millorar la seva funcionalitat i buscar la seva eficàcia en el seu esport, sempre, des d’una base saludable.

Com a empresa líder del sector a la zona del Maresme, els podeu trobar a les poblacions de Cabrera de Mar, Vilassar de Mar i Argentona. Seguiu aquest enllaç amb les adreces exactes.

No dubteu en visitar-los i ensenyar-los-hi la teva targeta de federat, obtindràs un 7% de descompte en el seus serveis. Per a més informació també podeu trucar als telèfons 678.795.541 – 722.512.913 o al 93.759.69.51

Descarrega’t les cobertures de la pòlissa

Federa’t fent click