Primera edició de la Festa del Surf Català

L’esdeveniment va ser tot un èxit i ja s’espera amb ganes la següent edició.

El passat divendres 11 de març es va celebrar la primera edició de la Festa del Surf Català. Aquesta va tenir lloc al teatre principal de Badalona, on tothom relacionat amb el món del surf i paddle surf, ja fossin practicants, aficionats, famílies o escoles eren benvinguts i benvingudes a l’acte sense cap cost.

L’agenda de l’esdeveniment contemplava dos punts principals: la presentació del calendari d’aquest 2022 i l’entrega de premis de les competicions de 2021. També van poder gaudir d’una càlida benvolguda/inauguració, regals i una fi de festa amb un còctel on tothom va poder prendre alguna beguda mentre passaven una bona estona amb amics de l’aigua.

L’acte es va organitzar des de la Federació Catalana de Surf, i van comptar amb 200 convidats i convidades, juntament amb 14 marques col·laboradores com: Decathlon, Red paddleco, DHD, Marina Badalona, Sr. Munera, RsPro, Maka, El Taller de Surf, Ombakayu, Up Supping, Vita Surfboards, SUP, SPS. Des de la Federació s’ha expressat satisfacció i alegria del resultat de la primera edició de la Festa del Surf Català, i han rebut comentaris d’agraïment per part dels participants, qui diuen estar esperant la segona edició amb ganes.

El moment més esperat de l’esdeveniment va ser l’entrega dels premis que, tot i saber les classificacions va ser rebut amb entusiasme. Podreu trobar els resultats complets de la classificació General de Sup 2021, la classificació per categories de Sup 2021 i la classificació dels clubs.

Un cop donat per acabat el 2021 i les seves competicions, s’obre pas el 2022.

Un nou any ple d’onades, competicions, classificacions i bons moments on ja estan contemplades moltes dades que no es poden oblidar. I per tal que això no passi, aconsellem tenir ben a prop el calendari de 2022.

Veure fotos 

Gràcies a tots per l’assistència i participació.

Related Posts