III SUP Race el Masnou

Després d’unes setmanes de descans, el circuit va tornar el passat dia 12 de juny, abans de la parada estiuenca.

Vam celebrar la tercera cursa del Circuit Català de SUP al Masnou, concretament a la platja d’Ocata.

Amb una participació de 60 riders i unes condicions de ple estiu on vàrem patir la primera onada de calor.

Les condicions del mar van ser molt agradables, on la mar era plana amb una lleugera brisa.

La platja d’Ocata va estar plena de públic aprofitant el dia d’estiu i, van poder veure tota la cursa, ja que el circuit discorria molt a prop de la costa.

Els riders es van lluir en els girs de boia a prop de la costa on es van veure diversos avançaments.

En categoria Elit es van enfrontar a un recorregut de 10 km on la victòria en la categoria masculina va ser per Miquel Roigé del Club Molokai Sup Center, seguit de Marc Foraster i Albert Folch del club SUP Barcelona.

En categoria Elit femenina va estar encapçalada per Laura Gil del Moloka’i Sup Center, seguit d’Elisabet Llargués del Club de Vela Blanes i de Desirée Sanchez del Club Moloka’i Sup Center.

La categoria amateur s’està consolidant amb una gran quantitat de participants i aquest cop, van enfrentar-se a un circuit de 6 km.

La victòria masculina amateur se la va endur Angel Guerrero del Club de Vela Blanes que es consolida al capdavant de la classificació del Circuit amb un trio de victòries, seguit de Manuel Winzler de Blue Salt i de Xavi Narbona del Club Sup Barcelona.

A la categoria amateur femenina la cursa se la va endur Lluïsa Morales del Club Moloka’i Sup Center seguida de les dues esportistes locals del Club Nàutic el Masnou, Ana Herrera i Tina Martínez.

El guanyador de la categoria popular masculina va ser Gonzalo Alvarez, seguit de Román Molina del Club Pati Barcelona i de Lucas Andres Farre de Blue Salt que debutava i va aconseguir pujar al podi.

En la categoria popular femenina la victòria va ser per Montserrat Domingo seguida de l’incombustible Carolina Navalón, totes dues del Club Blue Salt. I amb tercera posició Mireia, que va aconseguir pujar al podi a la seva primera cursa.

En la categoria infantil mixta la victòria va ser per Ivo Magri del Club Pati Vela Barcelona, seguit de Pol Verdú del Club Nàutic Bétulo i de Pablo Alvarez.

Si vols veure les classificacions completes accedeix aquest enllaç.

La següent cursa del circuit es farà a Sant Antoni de Calonge, la Sup Race Cala Cristus el pròxim dia 25 de juny.

Related Posts