I SUP Race Betulo

El Circuit Català de SUP arrenca amb la primera prova a terres badalonines.

Aprofitant les festes de majors de Badalona, es va fer la primera prova amb l’organització del Club Nàutic Bétulo que aquest any fa 50 anys des-de la seva fundació.

Ha sigut un èxit de participació amb 76 riders vinguts de tota Catalunya i de fora de la comunitat.

Les condicions van ser fantàstiques per la pràctica del SUP i ens fan donar una estampa dels riders recorrent el litoral badaloní, amb molta presencia de públic que van aprofita el bon temps que vam tindre, el recorregut es va desenvolupar en circuit en forma de “T” de 3 km, on les diferents categories donarien diverses voltes al circuit.

En categoria Elit que es van enfrontar a un recorregut de 9 km la victòria en la categoria masculina va ser per Miquel Roigé del Club Molokai Sup Center, seguit de Xavi Marina de Club de Vela Blanes i del local del Club Nàutic Bétulo Iker Barbarrubio. En categoria femenina va està encapçalada per Elisabet Llargués del Club de Vela Blanes, seguit de Laura Gil y Desirée Sanchez totes dues del Club Molokai Sup Center.

Destacar la categoria amateur amb una gran quantitat de participants i es van enfrontar a dos voltes al circuit on la victòria se la va endur el jove Angel Guerrero de tan sols 16 anys del Club de Vela Blanes, seguit de Ivan Haro i de Xavi Narbona del Club Sup Barcelona, en categoria femenina la cursa se la va endur també la jove de 16 anys Elsa Auger del Club de Vela Blanes seguida de Lluïsa Morales del Club Molokai Sup Center i de Eva Coll de Club de Vela Blanes, volem destacar la gran actuació d’ Eva Diaz Serralta que va quedar en quarta posició en el seu debut a la categoria amb tan sols 12 anys.

En la categoria popular masculí el guanyador va ser Jose Miguel Royo que va vindre des-de Saragossa a provar la seva primera cursa, seguit de Roland Bos del Club Patí Vela Barcelona i del badaloní Hector Moya, en la categoria femenina la victòria va ser per Carolina Navalón, que pateix una malaltia minoritària que es l’Artrogriposi Múltiple Congènita i que va lluitar com un jabata per tal d’endur-se la victòria pel davant de Tatiana Troyko i l’Irene Martinez totes tres del Club Blue Salt.

En la categoria infantil mixta la victoria va ser per Ivo Magri del Club Pati Vela Barcelona, seguit de Zoe Diaz del Blue Salt i de Pablo Alvarez.

Le següent cursa del circuit es farà a Blanes el pròxim 22 de maig.

Related Posts