El Paddle Surf (SUP) present en el «dia de la Educació física al carrer» 2022

Els alumnes del primer curs del Cicle de Grau Mig «Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure» (TEGUI), de l’institut públic de Premià de Mar, han participat en el «dia de l’educació física al carrer 2022”, promoguda pel Col·legi Oficial de professors i llicenciats d’Educació Física  de Catalunya (C.O.P.L.E.F.C) i que conjuntament amb la Federació Catalana de Surf ha permès que 28 alumnes d’aquest centre s’hagin acostat al «Beach club» del Club Nàutic El Masnou per gaudir i conèixer les possibilitats del paddle surf o SUP (stand up paddle). Aquesta secció del club, dedicada a la promoció de les activitats i esports de surf, ha cedit tot el material necessari (neoprens, taules i rems) per desenvolupar l’activitat en les millors condicions.

L’objectiu d’aquesta jornada, més enllà d’acostar i promoure l’esport del SUP (paddle surf) a l’escola ha presentat les possibilitats que ofereix aquest esport en les seves diferents vessants, des de la educativa, així com la recreativa i la d’esport de competició.

La sessió ha estat impartida pel Miquel Roigé, Campió de Catalunya, membre de la Federació Catalana i de la selecció Estatal, tot un referent en aquesta disciplina.

Aquesta és la primera vegada que el Paddle surf és present en questa jornada i esperem que consolidi la seva presència en properes edicions.

Els alumnes han estat acompanyats pel professorat del Centre que han valorat molt positivament la iniciativa i han quedat  molt satisfets pels continguts desenvolupats fora i dins de l’aigua i que ben segur serviran per ampliar els seus coneixements formatius en l’àmbit de l’educació física i del Paddle Surf com un esport per tothom.

Related Posts