Conveni de col·laboració amb Healthsystem

Us presentem el conveni de col·laboració que hem adquirit amb HEALTHSYSTEM ESPAIS DE SALUT , el centre especialitzat en el nou concepte de fisioteràpia i readaptació funcional on utilitzen el moviment com a eina de salut.

Healthsystem Espais de Salut ens ofereixen els següents servis:

 

  • sessions de recuperació (Fisioteràpia, massatges, osteopatia, podologia, posturologia…)
  • Treballen la readaptació funcional específica per gent del mon aquàtic (surfistes, SUP, kite, windsurf, etc…) a través de les sales de preparació, un exterior de 500m2 i les piscines cobertes i descobertes per treballar durant tot l’any.

 

Activitats dirigides (circuits funcionals, hipopressius, pilates terapeutic, stretching global), treballs funcionals en un espai exterior de 500m2 i un gimnàs saludable on poder treballar amb totes aquelles persones que busquen millorar la seva funcionalitat i buscar la seva eficàcia en el seu esport, sempre, des d’una base saludable.

 

 

Com a empresa líder del sector a la zona del Maresme, els podeu trobar a les poblacions de Cabrera de Mar, Vilassar de Mar i Argentona. Seguiu aquest enllaç amb les adreces exactes.

 

No dubteu en visitar-los i ensenyar-los-hi la teva targeta de federat, obtindràs un 7% de descompte en el seus serveis. Per a més informació també podeu trucar als telèfons 678.795.541 – 722.512.913 o al 93.759.69.51

 

Bones onades!

Related Posts