• Moloka’i SUP Center
  Moloka’i SUP CenterSurf, SUP, surf skate

  Ens dediquem a la promoció de la pràctica del paddle surf i la cultura del mar. Som un centre integral que abarquem tots els nivells (des de principiant a experts i competició) i totes les modalitats (passeig, onades, velocitat, etc). Creiem en l’educació i el correcte aprenentage per a una pràctica segura i responsable, per això donem classes d’iniciació, perfeccionament i fins i tot entrenaments per als interessats en la competició. Pels interessats en una pràctica regular disposem del Club.

 • SUPerando
  SUPerandoSurf, SUP

  Club que fomenta la inclusió de las persones amb diversitat funcional i/o en risc de exclusió social mitjançant la pràctica del Surf i el SUP. Ofrecemos actividades de Surf y SUP accesibles, adaptadas e inclusivas.

 • Club Marítim Altafulla
  Club Marítim AltafullaSurf, SUP, Body board
 • Arcs Club Esportiu de Surf Vallès
  Arcs Club Esportiu de Surf VallèsSurf

  Tight ARCS Surf dóna servei a surfistes habituals que volen tenir un alt rendiment a l’aigua, tècnicament i a nivell físic, de forma rutinària i continuada, durant tot l’any. Oferim diferents serveis per ajustar-nos a surfista i al seu nivell: des de rutines que combinen tècnica de surf amb entrenament funcional específic, fins a entrenaments d’alt nivell per a competidors, amb tècnica i estratègia de competició.

 • Second Waves
  Second WavesSup, Surf, Bodyboard, Longboard

  Second-Waves está organizada, desde la proximidad, para adaptarse a las necesidades de sus Clientes con rapidez y eficacia.
  Second-Waves es una empresa enfocada a la vivencia de experiencias. Disponemos de cursos de Surf, Paddle Surf y skate en Tarragona, desde su inicio, la empresa se ha caracterizado por la continua búsqueda de la integración del ocio en el medio natural siempre bajo un estricto control de calidad. Actualmente ofrece una amplia gama de servicios.

 • Olimpic Sup
  Olimpic SupSup, Surf, Sup-Foil, Surf-Foil, Longboard

  Escola especialistes en inicio i perfeccionament en modalitats esportives paddle surf, Surf Foil i outrigger canoa hawaiana. Per a totes les edats i nivells. Cursos adaptats.

 • Club Natació Badalona
  Club Natació BadalonaSup, Surf, Bodyboard, Longboard
 • Sitges Surf Club
  Sitges Surf ClubSurf, SUP, Body board, Longboard
 • Club Nàutic Bétulo
  Club Nàutic BétuloSup, Surf

  En el nostre club es pot gaudir de la pràctica d’aquest esport que s’està posant cada vegada més de moda.

  Quan la mar està calmada pots gaudir d’un bonic passeig lliscant per sobre de l’aigua, i quan hi ha onades surfeja a través d’elles com un esportista experimentat.

  Disposem de prestatgeries per guardar les taules de Stand Up Paddles i poder gaudir del teu temps amb els teus amics a l’aigua.

 • Raw Surfcrlub – Secció de Surf del Club Natació Palamós
  Raw Surfcrlub – Secció de Surf del Club Natació PalamósSurf

  Raw Surfclub és un punt dee reunió per tots els amants del mar.
  Oferim activitats per experimentar tots els beneficis d’aquest esport. Els nostres cursos, es caracteritzen per integrar dinàmiques que fomenten el compromís amb el medi, mentre gaudim de casa nostra.

 • Club Nàutic Vilassar de Mar
  Club Nàutic Vilassar de MarSUP, Body board

  El Club Nàutic Vilassar de Mar disposa de gran varietat d’activitats nàutiques, eix vertebral del nostre Club.
  Tots els cursets d’iniciació es realitzen durant la temporada d’estiu a partir de finals de juny fins meitats de setembre.
  Durant l’any disposem dels entrenaments de Windsurf per tots aquells/es que s’han iniciat en les activitats d’estiu i han decidit continuar. Tot això és possible gràcies a l’ambient acollidor que transmet el nostre Club que es fa notar durant l’estiu.

   

 • Club Pati Vela Barcelona
  Club Pati Vela BarcelonaSurf, SUP

  El Club Patí Vela Barcelona, es dedica a l’ensenyament del Patí de Vela així com del SUP i del surf. S’ofereixen classes i lloguers de totes les modalitats. També compte amb lúnica drassana en el món on es fabriquen els patins de forma artesanal.

 • Suricata Surf
  Suricata SurfSUP
 • Agro Rural Surf
  Agro Rural SurfSurf, SUP

  Des d’Agro Rural Surf tenim un ventall de possibilitats perquè grans i petits puguin gaudir del mar des d’una perspectiva diferent al que s’ha viscut fins a dia d’avui. D’una manera totalment inclusiva, l’escola vol donar a tothom la oportunitat de compartir experiències amb altres persones, i poder conviure en harmonia amb l’entorn, aprendre del que el mar ens ofereix els 365 dies de l’any.

 • Club Esportiu Surf&Barres Torredembarra
  Club Esportiu Surf&Barres TorredembarraSurf, SUP, Body board, Longboard

  Surf&Barres es un Club Deportivo de Surf con sede en Torredembarra que nace de la inquietud de los surfistas del municipio por practicar nuestro deporte de una manera mas segura.
  Nuestro objetivo es promover nuestro deporte y crear comunidad, ayudando a nuevos miembros que se inicien en el surf y el monopatín para potenciar Torredembarra como un pueblo con cultura de surf.

 • Club Esportiu de surf Blue Salt
  Club Esportiu de surf Blue SaltSurf, SUP, Longboard

  El surf y el SUP son nuestros pilares, pero Blue Salt School es mucho más que deporte: somos arte, cultura, vida sana, concienciación sostenible, ayuda social, conocimiento, cuidado y pasión por el mar.

 • Club Stand Up Paddle Surf Hospitalet de l’Infant
  Club Stand Up Paddle Surf Hospitalet de l’InfantSUP

  Sortides per la zona de l’Hospitalet de l’Infant

 • Play and Train
  Play and TrainSurf, SUP, Body board

  Surf per a persones amb discapacitat, disposem de material adaptat i professionals. Realitzem l’activitat al Prat de Llobregat.

 • HACIA EL SUP-GARRAF
  HACIA EL SUP-GARRAFSurf, SUP, Body board, Longboard, Big-Sup, Skateboard, Sup-Ioga

  Escola i club esportiu oficial de la federació catalana de Surf. És una escola vinculada al club nàutic garraf, dintre del port esportiu del garraf.La nostra oferta es gaudir dels esports nàutics, la natura, el paisatge, el medi acuàtic i del litoral del Garraf que es on ens trobem ubicats.La oferta és variada en cursos i clases: Surf/Sup /Paddle-Surf/Sup-Ioga /Snorkel
  Body-Board/Caiac de mar/Long-Board /Skateboard/.Oferim activitats lúdiques i campus per a nens .Servei de lloguer de material.

 • Escola Catalana de Surf
  Escola Catalana de SurfSurf, SUP, Longboard, SurfSkate

  Ensenyem surf des de l’any 2003 i tenim més de 20 anys d’experiència surfejant perquè aprenguis de la manera més segura i divertida. Som a l’arenal natural de Castelldefels, ideal per a tots els nivells. Disposem de canals abalisats exclusius on podràs practicar surf tot l’any allunyat de banyistes i embarcacions. Aprèn surf amb la seguretat i confiança que transmet el nostre experimentat equip de monitors. Som una escola homologada per la FES, ISA, i escola oficial de Quiksilver.