• Arcs Club Esportiu de Surf Vallès
  Arcs Club Esportiu de Surf VallèsSurf

  Tight ARCS Surf dóna servei a surfistes habituals que volen tenir un alt rendiment a l’aigua, tècnicament i a nivell físic, de forma rutinària i continuada, durant tot l’any. Oferim diferents serveis per ajustar-nos a surfista i al seu nivell: des de rutines que combinen tècnica de surf amb entrenament funcional específic, fins a entrenaments d’alt nivell per a competidors, amb tècnica i estratègia de competició.

 • Moloka’i SUP Center
  Moloka’i SUP CenterSurf, SUP, surf skate

  Ens dediquem a la promoció de la pràctica del paddle surf i la cultura del mar. Som un centre integral que abarquem tots els nivells (des de principiant a experts i competició) i totes les modalitats (passeig, onades, velocitat, etc). Creiem en l’educació i el correcte aprenentage per a una pràctica segura i responsable, per això donem classes d’iniciació, perfeccionament i fins i tot entrenaments per als interessats en la competició. Pels interessats en una pràctica regular disposem del Club.

 • Escola Catalana de Surf
  Escola Catalana de SurfSurf, SUP, Longboard, SurfSkate

  Ensenyem surf des de l’any 2003 i tenim més de 20 anys d’experiència surfejant perquè aprenguis de la manera més segura i divertida. Som a l’arenal natural de Castelldefels, ideal per a tots els nivells. Disposem de canals abalisats exclusius on podràs practicar surf tot l’any allunyat de banyistes i embarcacions. Aprèn surf amb la seguretat i confiança que transmet el nostre experimentat equip de monitors. Som una escola homologada per la FES, ISA, i escola oficial de Quiksilver.

 • Sitges Surf Club
  Sitges Surf ClubSurf, SUP, Body board, Longboard
 • Club Esportiu de surf Blue Salt
  Club Esportiu de surf Blue SaltSurf, SUP, Longboard

  El surf y el SUP son nuestros pilares, pero Blue Salt School es mucho más que deporte: somos arte, cultura, vida sana, concienciación sostenible, ayuda social, conocimiento, cuidado y pasión por el mar.

 • Raw Surfcrlub – Secció de Surf del Club Natació Palamós
  Raw Surfcrlub – Secció de Surf del Club Natació PalamósSurf

  Raw Surfclub és un punt dee reunió per tots els amants del mar.
  Oferim activitats per experimentar tots els beneficis d’aquest esport. Els nostres cursos, es caracteritzen per integrar dinàmiques que fomenten el compromís amb el medi, mentre gaudim de casa nostra.

 • Suricata Surf
  Suricata SurfSUP
 • Club Esportiu Surf&Barres Torredembarra
  Club Esportiu Surf&Barres TorredembarraSurf, SUP, Body board, Longboard

  Surf&Barres es un Club Deportivo de Surf con sede en Torredembarra que nace de la inquietud de los surfistas del municipio por practicar nuestro deporte de una manera mas segura.
  Nuestro objetivo es promover nuestro deporte y crear comunidad, ayudando a nuevos miembros que se inicien en el surf y el monopatín para potenciar Torredembarra como un pueblo con cultura de surf.

 • Club Pati Vela Barcelona
  Club Pati Vela BarcelonaSurf, SUP

  El Club Patí Vela Barcelona, es dedica a l’ensenyament del Patí de Vela així com del SUP i del surf. S’ofereixen classes i lloguers de totes les modalitats. També compte amb lúnica drassana en el món on es fabriquen els patins de forma artesanal.

 • Agro Rural Surf
  Agro Rural SurfSurf, SUP

  Des d’Agro Rural Surf tenim un ventall de possibilitats perquè grans i petits puguin gaudir del mar des d’una perspectiva diferent al que s’ha viscut fins a dia d’avui. D’una manera totalment inclusiva, l’escola vol donar a tothom la oportunitat de compartir experiències amb altres persones, i poder conviure en harmonia amb l’entorn, aprendre del que el mar ens ofereix els 365 dies de l’any.