• Moloka’i SUP Center
  Moloka’i SUP CenterSurf, SUP, surf skate

  Ens dediquem a la promoció de la pràctica del paddle surf i la cultura del mar. Som un centre integral que abarquem tots els nivells (des de principiant a experts i competició) i totes les modalitats (passeig, onades, velocitat, etc). Creiem en l’educació i el correcte aprenentage per a una pràctica segura i responsable, per això donem classes d’iniciació, perfeccionament i fins i tot entrenaments per als interessats en la competició. Pels interessats en una pràctica regular disposem del Club.

 • Suricata Surf
  Suricata SurfSUP
 • Escola Catalana de Surf
  Escola Catalana de SurfSurf, SUP, Longboard, SurfSkate

  Ensenyem surf des de l’any 2003 i tenim més de 20 anys d’experiència surfejant perquè aprenguis de la manera més segura i divertida. Som a l’arenal natural de Castelldefels, ideal per a tots els nivells. Disposem de canals abalisats exclusius on podràs practicar surf tot l’any allunyat de banyistes i embarcacions. Aprèn surf amb la seguretat i confiança que transmet el nostre experimentat equip de monitors. Som una escola homologada per la FES, ISA, i escola oficial de Quiksilver.

 • Agro Rural Surf
  Agro Rural SurfSurf, SUP

  Des d’Agro Rural Surf tenim un ventall de possibilitats perquè grans i petits puguin gaudir del mar des d’una perspectiva diferent al que s’ha viscut fins a dia d’avui. D’una manera totalment inclusiva, l’escola vol donar a tothom la oportunitat de compartir experiències amb altres persones, i poder conviure en harmonia amb l’entorn, aprendre del que el mar ens ofereix els 365 dies de l’any.

 • Raw Surfcrlub – Secció de Surf del Club Natació Palamós
  Raw Surfcrlub – Secció de Surf del Club Natació PalamósSurf

  Raw Surfclub és un punt dee reunió per tots els amants del mar.
  Oferim activitats per experimentar tots els beneficis d’aquest esport. Els nostres cursos, es caracteritzen per integrar dinàmiques que fomenten el compromís amb el medi, mentre gaudim de casa nostra.

 • Club Marítim Altafulla
  Club Marítim AltafullaSurf, SUP, Body board
 • Sitges Surf Club
  Sitges Surf ClubSurf, SUP, Body board, Longboard
 • Play and Train
  Play and TrainSurf, SUP, Body board

  Surf per a persones amb discapacitat, disposem de material adaptat i professionals. Realitzem l’activitat al Prat de Llobregat.

 • Club Nàutic Vilassar de Mar
  Club Nàutic Vilassar de MarSUP, Body board

  El Club Nàutic Vilassar de Mar disposa de gran varietat d’activitats nàutiques, eix vertebral del nostre Club.
  Tots els cursets d’iniciació es realitzen durant la temporada d’estiu a partir de finals de juny fins meitats de setembre.
  Durant l’any disposem dels entrenaments de Windsurf per tots aquells/es que s’han iniciat en les activitats d’estiu i han decidit continuar. Tot això és possible gràcies a l’ambient acollidor que transmet el nostre Club que es fa notar durant l’estiu.

   

 • Arcs Club Esportiu de Surf Vallès
  Arcs Club Esportiu de Surf VallèsSurf

  Tight ARCS Surf dóna servei a surfistes habituals que volen tenir un alt rendiment a l’aigua, tècnicament i a nivell físic, de forma rutinària i continuada, durant tot l’any. Oferim diferents serveis per ajustar-nos a surfista i al seu nivell: des de rutines que combinen tècnica de surf amb entrenament funcional específic, fins a entrenaments d’alt nivell per a competidors, amb tècnica i estratègia de competició.