Campionat de Catalunya de SUP 2018

Gran Festa del SUP Català al 1er CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SUP organitzat per la Unió Catalana de Surf i el club Patí a Vela Barcelona.

50 participants en les diferent categories van poder gaudir d’un gran dia de paddle surf a Barcelona.

Tot i ser un campionat oficial, es van disputar també proves per categoria popular, amb un recorregut de 3’5 Km, i categoria amateur amb un recorregut de 7 km.

En ambdues categories, els i les riders van haver de realitzar un gran esforç degut al vent que va bufar durant tota la prova. Però això si, tots i totes van acabar amb un gran somriure i una gran satisfacció per acabar la cursa.

En categoria Elit, i amb un recorregut de 10,5 km, ja ens trobàvem amb els millors riders

tant en categoria masculina i femenina. Tots preparats per lluitar pel ser els campions de Catalunya.

En categoria femenina, la rider internacional Susak Molinero dominava de principi a fi la prova, fen valer la seva gran categoria i va mostrar estar en un gran estat de forma de cara al campionat mundial que es disputarà a Xina, on formarà part de la selecció Espanyola. En segona posició arribaria Rosa Rodríguez una rider amateur, però amb un dels esperits més lluitadors que ens puguem trobar.

En categoria  masculina a destacar la presència com a convidat d’un dels millors riders del món, l ‘ italià Paolo Marconi que va dominar la prova tot i no fer una bona sortida. Però pel campionat ens vam trobat amb una emocionant lluita entre Pepe Oltra i Xavi Ribó. Durant gairebé tota la prova van anar plegats, intercanviant posicions, i deixant enrere a Iker Barbarubio , per així disputar-se entre ells dos el campionat. Finalment, I després d’un últim esforç, en Pepe Oltra va poder esgarrapar uns metres per proclamar-se campió de Catalunya, seguit molt de prop de Xavi Ribó, que veia recompensat tot l’esforç amb un gran subcampionat.

Després a la tarda es van disputar una prova d’exhibició de beach race, gràcies a les petites onades que van fer acte de presència. Paolo Marconi i Susak Molinero van guanyar de nou en les seves categories, i tots els participants van aconseguir fer que fos espectacular.

Gràcies al Club Pati Vela Barcelona per les col·laborar en la organització d’aqueta prova.

 

 

Des-de aquí volem donar les gràcies al tots els col·laboradors:

 

 

 

 

 

Related Posts