Aquest 2019 ves a l’aigua segur amb l’assegurança de la llicència federativa

Cada dia som més els usuaris que gaudim del mar i de les platges practicant surf, SUP, bodyboard o longboard, per la tranquil·litat de tothom és important que tots els esportistes, tan amateurs com a professionals, disposem d’una llicència que ens reconegui com tal i una assegurança d’accidents. En aquest sentit, la llicència federativa que us oferim porta associada aquesta assegurança que us donarà cobertura tan al territori nacional com a l’estranger.

 

Per tal d’adaptar-nos a les necessitats de tots els usuaris oferim dues opcions, una llicència per a ús recreatiu i un altre per ús competitiu la qual està reconeguda per la Federació Española de Surf i les federacions autonòmiques adherides a la primera i que és requisit indispensable per poder participar en qualsevol campionat federatiu.

 

Les llicències federatives són vàlides de l’1 de gener al 31 de desembre de 2019 i ja les podeu sol·licitar directament des de la nostra pàgina web clicant aquí o a través del vostre club.

 

Fes-te la llicència avui mateix i col·labora, a més a més, amb la promoció i defensa dels nostres esports i els nostres esportistes.

 

Related Posts